Polselli

Ono što je počelo u Arceu, provincija Frozinone, u prvoj polovini dvadesetog veka, kao mali zanatski posao, danas je kompanija POLSELLI koja je protagonista mlinarske industrije u Italiji i lider u proizvodnji brašna za hleb, pice i poslastice.
Vođena skoro čitav vek preduzetničkim iskustvom porodice, koja je danas dosegla treću generaciju, uvek fokusirana na kvalitet, kompanija je narasla na površinu od 25000m2, sa pogonom za mlevenje koji ima kapacitet od 350 tona dnevno, sa skladištem za sirov materijal od 7000 tona i skladištem za 3500 tona gotovih proizvoda.
Fundamentalne vrednosti Polselli porodične strasti za pšenicom su kvalitet, transparentnost i pouzdanost. Ovi principi znače da oni koriste samo najkvalitetniju pšenicu i konstantno rade na tome da osiguraju standard visokog kvaliteta. To čine tako što pažljivo biraju sirovinu i i strogo nadziru ceo proizvodni proces. Tradicija i inovacije su ključne reci. Inovacije u proizvodnji se postižu konstantnom posvećenošću krajnjem proizvodu sa visokim nivoom organoleptičkih, zdravstvenih i nutritivnih vrednosti. Inovativni proces podrazumeva korišćenje najbolje tehnologije za proizvodnju brašna koje će zadržati sopstvene karakteristike. I na kraju kontrolna praćenja uključuju analize i hemijske i mikrobiološke testove za merenje hranljivih vrednosti proizvoda i funkcionalnih osobina, obezbeđujući proizvod koji je siguran za upotrebu i skladištenje. Snaga kompanije Polselli su njeni zaposleni. Njihova posvećenost i profesionalizam su konkurentna prednost kompanije. Tokom godina je njihova posvećenost rezultirala uspešnim poslovnim modelom baziranim na stalnim procenama zahteva potrošača, pažljivo odabranim sirovinama i konstantnim izazovima zasnovanim na inovacijama i zaštiti životne sredine.

polselli_logo_short

Classica 5kg

Classica 5kg

Classica 25kg

Classica 25kg

Ideale 5kg

Ideale 5kg

Ideale 25kg

Ideale 25kg